Misa Modulaire koelcellen en vriescellen onderscheiden zich door het oog voor details. Geaccrediteerde ontwerpen aan de hoogste internationale hygiënische normen maken Misa koel- en vriescellen onderscheidend in de markt.

Door het Fast-fit centreer systeem zijn de Misa modulaire cellen volledig zonder bevestigingen te monteren. Door dit Fast-fit systeem zijn de modulaire cellen ook zonder problemen te demonteren en weer opnieuw op te bouwen.

De Misa modulair panelen zijn leverbaar in de diktes 60mm, 100mm en 130mm. Zowel horizontaal als verticaal zijn de S-6 en S-10 cellen standaard voorzien van een unieke geïsoleerde afgeronde hoek. Deze gepatenteerde afgeronde hoekverbinding in combinatie met de modulair panelen voorzien van een foodsafe geplastificeerde 120 micron toplaag maakt de cellen bijzonder hygiënisch.

De cellen hebben een standaard moduulmaat van 400mm (lengte x breedte), in de hoogte zijn de cellen inwendig leverbaar van 2.030mm tot 3.230mm telkens oplopend met 200mm.

Indien uw ruimte het niet toe laat om met een moduulmaat van 400mm te werken zijn er ook bepaalde niet standaard mogelijkheden met een moduulmaat van 200mm.

Vriescellen worden geleverd met een anti-slip vloer, naargelang de uiteindelijke belastingen en afwerking eisen zal de vloer naar uw wensen samengesteld worden.

Er is een keuze uit 4 types standaard vloerpanelen:

  • “Ped walk in floor”. Geplastificeerde stalen toplaag 0.70mm antislip;
  • “P350 floor” HPL toplaag 4mm dik;
  • “P1000 floor” HPL toplaag 8mm dik;
  • “P1000 floor IX” 15mm multiplex met 1mm RVS 304 afwerklaag:

Indien de cel wordt uitgevoerd zonder vloer dan komt het modulair paneel in een sanitaire kunststof U-profiel te staan. Ook deze U-profielen zijn voorzien van afgeronde hoeken voor een optimale hygiëne.

Standaard zijn de cellen voorzien van een draaideur met een in geschuimd deurkader. Bij negatieve temperaturen is het deurpaneel voorzien van een verwarmingselement en een drukvereffeningsventiel. Dit deurpaneel is wederom voorzien van het geïntegreerde fast-fit centreer systeem waardoor bij het opbouwen van de cel direct de deur gemonteerd is.

Optioneel kan de koelcel ook afgesloten worden met een schuifdeur zowel handbediend als met elektrische bediening.